عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

واکنش مقامات مختلف صنعاء به بیانیه شورای امنیت

واکنش مقامات مختلف صنعاء به بیانیه شورای امنیت مقامات مختلف صنعاء در واکنش به بیانیه شورای امنیت اعلام کردند، مطالبات صنعاء افراطی نیست و تنها خواستار حقوق خود است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 06
کد خبر: ۱۵۳۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  شورای امنیت چهارشنبه (۱۴ مهر) در بیانیه‌ای مدعی شد، مطالبات افراطی صنعاء در مذاکرات باعث اخلال در تلاش‌های سازمان ملل برای حصول توافق آتش‌بس شد.

 

«تیم لندرکینگ» فرستاده ویژه آمریکا در امور یمن هم خواستار انعطاف بیشتر صنعاء در خصوص تمدید توافقنامه آتش‌بس در یمن شد.

 

وی مدعی شد، صنعاء در خصوص مکانیسم پیشنهادی برای پرداخت حقوق کارمندان دولتی در یمن خواسته‌های غیرممکن و محالی مطرح کرده اما اطمینان دارد اگر صنعاء انعطاف به خرج دهد امکان رسیدن به توافق وجود دارد.

 

بیانیه شورای امنیت و اظهارات لندرکینگ با واکنش مقامات مختلف صنعاء روبرو شد. بر اساس گزارش «المسیره»، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن بیانیه شورای امنیت را افراطی خواند و افزود: لغو محاصره یمن، پرداخت حقوق کارمندان از درآمدهای نفتی و رفع ممنوعیت پرواز مسافران از فرودگاه صنعاء به همه مقاصد، افراط‌ گرایی نیست.

 

الحوثی در ادامه هشدار داد، علیرغم ممنوعیت‌ها، صنعاء هواپیماهایی دارد که می‌دانند باید به کجا بروند.

 

«عبدالملک العجری» عضو هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن هم گفت، کشورهای ائتلاف متجاوز مسؤول تأمین حقوق کارمندان در استان‌های مختلف هستند زیرا آنها بر منابع نفت و گاز تسلط دارند.

 

وی افزود، ائتلاف یا باید حقوق کارمندان را بپردازد یا مدیریت تولید نفت را به دولت نجات ملی یمن واگذار کند و (در این صورت) دولت نجات ملی آماده پرداخت حقوق در تمام استان‌ها است.

 

«عبدالله بن عامر» معاون اداره تبلیغات نیروهای مسلح یمن هم گفت: عربستان سعودی به ما پیشنهاد داده که حقوق‌ها را پرداخت کند اما قبول نکردیم ما نیاز به اعانه کسی نداریم بلکه منابع و حقوق خود را می‌خواهیم.

 

آتش‌بس دو‌ماهه یمن با میانجیگری فرستاده ویژه سازمان ملل به این کشور، پس از دو بار تمدید تا دوم اکتبر (۱۰ مهر) به پایان رسید و «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در پیامی در توییتر به تمامی شرکت‌های نفتی در امارات و عربستان هشدار داد که به سرعت این کشورها را ترک کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار